3Д дървена книга с гравирани имената на учениците от класа, класния ръководител, училище, випуск и стиготворение за учителката. Този подарък е направен специално за г-жа Сербезова. Ние не я познаваме, но сме сигурни, че тя е един специален учител, изклщчително обичан от своите ученици. Ученици, които не искаха да подарят просто нещо, купено от кварталния магазин, а да направят подарък на любимата си учителка, изработен специално за нея. Ние от уникати.бг, създадохме тази дървена книга в която са гравирани имената на всички ученици, които с благодарност, искат да оставят скъп спомен на учителката, която го заслужава.

Дървената книга с гравирани имена, училище, випуск и всякакъв друг текст, който е необходим, е уникален и неповторим подарък за всеки учител, класен ръководител, курсов ръководител, а дори и като подарък към цялото училище. Книгата е изработена от масивно дърво бук. Гравираният текст е специално подбран и редактиран от учениците, за да стане наистина уникален и персонален подарък. Ако искате и Вие да изненадате своята класна, можем да гравираме текст, който ще бъде специално за нея, както и всичко друго което може да допринесе за създаването на индивидуален подарък. 

Матеиал: бук

Размери: 400х300х25мм


Тагове: дървена книга, 3д дървена книга, книга от дърво, дърворезба книга, книга като дърворезба, книга на дърворезба, книга от дърво, подаръци за класна, подарък за класна, подарък за класната, подаръци за класната, подарък за класния, подаръци за класния, подарък за курсов ръководител, подаръци за курсов ръководител, уникален подарък за класна, подарък от дърво за класна, подаръци от дърво за класна, уникални подаръци за класната, уникални подаръци за класна, уникален подарък за класната, уникален подарък за класна, уникален подарък за класния, уникален подарък за класен ръководител

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

3Д дървена книга с гравирани имена

  • Код на продукта: Дървена книга с имена на ученици 3040
  • Наличност: В наличност
  • 190,00лв.

Related Products

Светеща книга с гравирани имена на ученици

Светеща книга с гравирани имена на ученици

Светеща книга с гравирано кратко стихче и имената на учениците от класа. Уникален подарък за любимат..

80,00лв.

Светещ надпис Най-добрата Класна

Светещ надпис Най-добрата Класна

Светещ надпис "Най-добрата Класна" и фамилията на Вашата класна. Невероятен подарък, който ще остане..

70,00лв.

Дървена табела книга

Дървена табела книга

Дървена табела, изрязана и гравирана като книга. Табелата е подходяща за тематичен подарък за учител..

80,00лв.