За нас

Unikati.bg е сайт за подаръци, произведени предимно от дърво.

Тук може да намерите голямо разнообразие от уникални и различни подаръци, като:

Дърворезба от ваша снимка, ръчно изработен дървен пъзел от ваша снимка, 3D дърворезба, имена пъзели, инициали пъзели, поставка за химикали, играчка пъзел, дървени свещници, както и много други уникални подаръци и интериорни решения.

Повечето изделия се произвеждат персонално по поръчка и са направени специално за човека на който ще се подаряват. Разнообразните ни идеи ни позволяват да създаваме подарък за дете, подарък за жена, подарък за мъж, подарък за баба и дядо, както и за всякакви поводи – подарък за рожден ден, подарък за годеж, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за шефа, подарък за фирма, подарък за годишнина и още, и още специални поводи за вас.

За да сътворим един уникален подарък, ние от unikati.bg , се стремим да работим с висококачествени материали, купувани от доказали се фирми. Работим с парен бук, мура, липа, махагон, бор, бреза и др. Дърворезбите изработваме от парен бук, пъзелите се изработват предимно от бреза, детските играчки пъзели  - от мура и бор.

При нас работят: фотограф, дизайнер и художник, а всяка ръчна изработка се извършва от екип специалисти, които със своя талант и сръчност, правят така, че всеки подарък да бъде уникален и специален за вас.

За нас е важно клиентите ни да останат доволни и да ни препоръчат на свои приятели. От това идва и нашето мото – доволен клиент е равно на още клиенти.

Ние ще се радваме нашите подаръци да радват вас и вашите близки.